Pasta pesto med bresaola och mozzarella

Betyg 4.6 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Pasta pesto med bresaola och mozzarella

En lättlagad men vardagslyxig pestopasta som är sprängfylld av smak. Sältan från ljuvlig bresaola kompletteras av söta körsbärstomater. Med spänstig mozzarella får rätten ett härligt tuggmotstånd, och känns mättande utan att bli tung. Toppa med rivig ruccola och njut.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2017

Pasta pesto med bresaola och mozzarella

Ingredienser

2 portioner
2 port pasta (gärna mezze maniche)
250 g körsbärstomater
100 g mozzarella
1/2 dl pesto
140 g bresaola
65 g rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Kanon😃

    Lars

  • Mycket god pasta, lätt att tillreda!

    Helen

Näringsvärde per portion

Energi3553 KJ / 848 kCal
Fett45 g
Salt2 g
Kolhydrater59 g
Protein50 g

Testa liknande recept

  • Pasta calabrese med bresaola
    Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Potatisgnocchi med bresaola och bönor
    Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta puttanesca med bresaola
    Betyg 3.2 av 5.48 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad