En italiensk vardagsrätt i all sin enkelhet. Färdig crème på soltorkade tomater ger mycket smak och är gott ihop med svarta oliver. Väljer du bort parmesanosten blir den helt vegansk. Toppa gärna med krispiga brödkrutonger.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2017
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: ersätt parmesanosten med mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Enkelt och gott. Positivt överraskad över hur gott detta var. Perfekt vardagsrätt om man inte vet vad man skall laga. Plus att det går snabbt att laga.
Ebba
2023-01-23Jättegott! Tog Soltorkade tomater istället för kräm samt lite grädde i såden.
Kristina
2021-05-06Riktigt smakfullt. Strödde över lite rostade frön samt bjäst som vegansk parmesan.
Ants
2020-11-27