Alla ingredienserna; pasta, fräst vitlök, stora vita bönor, fetaost, körsbärstomater och bladspenat blandas ihop och smakas av med pressad citron, salt och peppar.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
24 2012
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: uteslut fetaosten eller byt ut den mot mjölkfritt sojaalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Andreas
2020-02-19Märkliga proportioner och tillagningsinstruktioner. Att blanda allt i pastakastrullen gör det bara kallt? Bättre att göra det i stekpannan samt använda dubbelt så mycket vitlök.
Redaktionen ICAse
2020-02-21Hej Andreas! Pastakastrullen är ju fortfarande lite varm, du ska bara hälla av pastavattnet och sen tillbaka med pastan i kastrullen. Men det går självklart lika bra att blanda allt i stekpannan om den är tillräckligt stor. Bra tips att öka upp mängden vitlök om man gillar det, själv hade jag valt att minska till en vitlöksklyfta :D Hälsningar Ulrika
Emelie
2012-06-20Snabbt och enkelt, den vitlöksfrästa spenat var verkligen god!