Pasta med spenat och feta

Alla ingredienserna; pasta, fräst vitlök, stora vita bönor, fetaost, körsbärstomater och bladspenat blandas ihop och smakas av med pressad citron, salt och peppar.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2012

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2050 KJ / 490 kCal
Fett15 g
Salt2.9 g
Kolhydrater62 g
Protein20.5 g

Kommentarer
3 stHur får ni detta recept till 28g protein per portion? Får inte ihop det.
Helen
Hej Helen! Det stämmer att vi hade räknat fel här, det ska vara 20,5 g protein per portion, när jag räknar på att man äter 70 gram pasta per portion. (Äter man 100 gram pasta så blir det 24,5 gram.) Jag har nu uppdaterat värdena. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Märkliga proportioner och tillagningsinstruktioner. Att blanda allt i pastakastrullen gör det bara kallt? Bättre att göra det i stekpannan samt använda dubbelt så mycket vitlök.
Andreas
Hej Andreas! Pastakastrullen är ju fortfarande lite varm, du ska bara hälla av pastavattnet och sen tillbaka med pastan i kastrullen. Men det går självklart lika bra att blanda allt i stekpannan om den är tillräckligt stor. Bra tips att öka upp mängden vitlök om man gillar det, själv hade jag valt att minska till en vitlöksklyfta :D Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Snabbt och enkelt, den vitlöksfrästa spenat var verkligen god!
Emelie