Krämig pastarätt full av goda smaker! Med purjolök, champinjoner, soltorkade tomater, ryggbiff, grädde och saffran är det svårt att misslyckas och middagen står på bordet inom en halvtimme.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
41 2014
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd grädde och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden och mjölken mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ronja
2017-12-07Supergott blev det, sambon höll med trots att han till en början var skeptisk till saffran i mat.. Inspirerades av Gulay och hade i lite vitt vin istället för rödvinsvinäger. Vi gjorde kyckling i ugn så istället hade jag i lite köttkrydda i såsen. :)
Gulay
2017-02-10Det här är det godaste pasta rätten jag ätit. Jag hade oxfile,hade 250 gr svamp och hade nästan 1 dl kokvatten i såsen. Istället för purjolök hade jag schalottenlök som jag stekte med svampen. Var rädd att saffranet skulle ta över men det gjorde den inte. När ni jar stekt köttet så kan man även lägga lite vatten för att lösa upp det goda. Rekomenderar varmt.