En utvecklad, mer matig variant av en klassisk capresesallad med grillad ryggbiff, sparris, rucola och parmesan som tillägg. Burrata är en italiensk färskost från Apulien. Den är en lyxig blandning mellan mozzarella och krämig grädde.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2016
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost/mozzarella.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri färskostersättning och hårdostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Riktigt gott var detta, körde mozzarella, gick helt ok. Se till att köttet och sparrisen är riktigt varmt vid ”montering”
Bengt
2022-07-16Det var så himla gott att jag nästan grät!
Jeanette
2020-07-14🌟🌟🌟🌟🌟
Therese
2020-07-06❤️❤️❤️❤️❤️ till dig.
Redaktionen
2020-07-07