Pasta med savoykål och dill

Tillaga pastan med savoykål och dill och vips så har du en härlig pastarätt som går utmärkt att servera till fisk eller kyckling. Både lätt och smarrigt!

Ingredienser
4 portioner
300 g pastasnäckor (gnocchi)
300 g savoykål
2 msk smör
salt och svartpeppar
1/2 dl vatten
2 dl lätt crème fraiche
2 dl vatten
2 msk ljus maizenaredning
1/2 dl finhackad dill
Till servering
stekt och panerad kolja
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta och byt ut maizenaredning mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör så här
I näringsberäkningen ingår stekt och panerad kolja.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2553 KJ / 611 kCal
Fett0 g
Kommentarer