Pasta med savoykål och dill
![Pasta med savoykål och dill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13834/cf_259/pasta_med_savoykal_och_dill.jpg)
Tillaga pastan med savoykål och dill och vips så har du en härlig pastarätt som går utmärkt att servera till fisk eller kyckling. Både lätt och smarrigt!
![Pasta med savoykål och dill](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13834/cf_259/pasta_med_savoykal_och_dill.jpg)
Ingredienser
4 portioner
300 g pastasnäckor (gnocchi)
300 g savoykål
2 msk smör
salt och svartpeppar
1/2 dl vatten
2 dl lätt crème fraiche
2 dl vatten
2 msk ljus maizenaredning
1/2 dl finhackad dill
Till servering
stekt och panerad kolja
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta och byt ut maizenaredning mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör så här
I näringsberäkningen ingår stekt och panerad kolja.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2553 KJ / 611 kCal
Fett0 g
Kommentarer