Pasta med savoykål och dill

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Pasta med savoykål och dill

Tillaga pastan med savoykål och dill och vips så har du en härlig pastarätt som går utmärkt att servera till fisk eller kyckling. Både lätt och smarrigt!

Pasta med savoykål och dill

Ingredienser

4 portioner
300 g  pastasnäckor (gnocchi)
300 g  savoykål
2 msk  smör
salt och svartpeppar
1/2 dl  vatten
2 dl  lätt crème fraiche
2 dl  vatten
2 msk  ljus maizenaredning
1/2 dl  finhackad dill

Till servering

stekt och panerad kolja

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri pasta och byt ut maizenaredning mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

I näringsberäkningen ingår stekt och panerad kolja.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2553 KJ / 611 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Madeirasås
Betyg 4 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskkotlett med olivsås och smörfräst savoykål
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörstekt savoykål
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsinglaserade morötter
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Honungsrostad savoykål
Betyg 4.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gotländsk lammgryta
Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga