Ett vardagslyxigt och snabblagat recept på pasta med kronärtskockfräs. Du gör denna smakrika pastarätt av bacon, kronärtskocksbottnar, paprika och vitlök, blanda med spaghetti. Enkelt och aptitligt!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009
Rätten är fri från laktos och mjölkprotein men innehåller gluten och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättgott men för lite mat, receptet till 4 passar mer till 3 pers.
Gustav
2013-05-23Jättegott tyckte både jag och min sambo! Vi gjorde några modifieringar av receptet och använde ca 400 g tagliatelle, ett paket bacon, en halv purjolök, en röd paprika, en ask champinjoner, kronärtskocksbottnar samt en skvätt grädde. Serverade med färskriven parmesan. Hur gott som helst!
Marie
2012-09-28400 g pasta är alldeles för mycket. 200-250 g räcker gott och väl. Nästa gång fräser vi ännu mer paprika, kanske färska tomater och blandar i lite parmesan eller VB.
Linda
2009-09-10