Prova vårt recept på lättlagad pumpapasta som vardagsmiddag. Vitlök, chili och pumpa sätter smak på denna härliga pastarätt. Dessutom – enkel att laga för en portion!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott! Dock slösigt att köra pinjenötter när man har fenomenalt fina pumpakärnor precis där, så rostade dem bara. Tog torkad salvia, funkade toppen!
Sara
2022-11-14Känns väldigt onödigt att ha i pinjenötter när man har supergoda pumpafrön från pumpan man kan plocka ur och steka!
Sara
2021-03-13Känns som om mängden av kryddor och vitlök blir väldigt off när man ökar upp antalet portioner! Vi körde 2 klyftornvitlök till 4 port och inte så mycket chili som angivet (om man inte vill ha väldigt starkt)
Rebecca
2020-04-29