Pasta med pumpa och chili
Prova vårt recept på lättlagad pumpapasta som vardagsmiddag. Vitlök, chili och pumpa sätter smak på denna härliga pastarätt. Dessutom – enkel att laga för en portion!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019
Ingredienser
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör, grädde och ost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Smakar bra! Går det att ändra default-antalet portioner från en till fyra? Av detta vill man ju inte bara ha en portion :)
Filip
2023-10-11Supergott! Dock slösigt att köra pinjenötter när man har fenomenalt fina pumpakärnor precis där, så rostade dem bara. Tog torkad salvia, funkade toppen!
Sara
2022-11-14Känns väldigt onödigt att ha i pinjenötter när man har supergoda pumpafrön från pumpan man kan plocka ur och steka!
Sara
2021-03-13