Pasta med pesto är populär klassiker, här med smaker av zucchini, paprika och rödlök i en krämig sås. Toppa med riven parmesan och nymalen svartpeppar för en god, enkel och mättande vardagsrätt.
Innehåller mjölkprotein.
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym (pesto och parmessanost).
Använder du vattenkokare för att koka vatten till pastan och har lock på kastrullen kan du spara upp till 70 % energiförbrukning.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Nina
2019-10-08Helt ok måltid, men inget speciellt. Lite ”tråkig”.
Linda
2018-04-09Supergott! Blev krämigt med god smak! Parmesanosten är ett måste!
Jesper
2018-04-04Blanda pasta, kokvatten, pesto och grönsaker va=?
Redaktionen ICAse
2018-04-13Hej Jesper! Japp, det stämmer. Lycka till! Hälsningar Michelle