Pasta med pesto, grillad paprika och zucchini

Pasta med pesto är populär klassiker, här med smaker av zucchini, paprika och rödlök i en krämig sås. Toppa med riven parmesan och nymalen svartpeppar för en god, enkel och mättande vardagsrätt.

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3481 KJ / 840 kCal
Fett60 g
Salt7 g
Kolhydrater55 g
Protein16 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
7 stJag undrar precis som Jonathan vad som menas med 4 port pasta arrabbiata ?
Christina
Hej Christina! Haha, jaa, det skulle kunna vara en 10000-kronorsfråga eller bara en miss av oss! Tack snälla för att du uppmärksammade oss på det! Nu har vi ändrat, vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Toppa med skalade valnötter! Bryt över en liten näve på varje tallrik vid servering, förhöjer smaken från bra till suverän!
Niklas
Vad menas med ”4st port pasta arrabbiata (gärna bavette)”? Är inte arrabbiata en typ tomatsås?
Jonathan
Ska paprikan stekas eller blandas i sen?
Ronja
Hej Ronja! Tack för din fråga och för att du uppmärksammade oss på att det saknas instruktion för hur man ska göra med paprikan. Paprikan ska vändas ner i stekpannan med zucchini och lök. Vi har nu uppdaterat receptet med rätt tillvägagångssätt. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
ICA-köket
Helt ok måltid, men inget speciellt. Lite ”tråkig”.
Nina
Supergott! Blev krämigt med god smak! Parmesanosten är ett måste!
Linda
Blanda pasta, kokvatten, pesto och grönsaker va=?
Jesper
Hej Jesper! Japp, det stämmer. Lycka till! Hälsningar Michelle
ICA-köket