Pasta med örter och blommor

3
0
Pasta med örter och blommor

Låt örter och ätbara blomblad dekorera den hemgjorda pastan! Tillsätt valfria örter, blomblad eller varför inte ramslöksblad som bidrar med både färg, mönster och smak. Servera ihop med dina favorittillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2022

Pasta med örter och blommor

Ingredienser

4 portioner
400 g durumvetemjöl
4 ägg (4 ägg motsvarar ca 240 g)
färska örter (t ex salvia, persilja eller dill)
ätbara blommor

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1822 KJ / 436 kCal
Fett 7 g
Salt 0.2 g
Kolhydrater 68 g
Protein 20 g
Läs mer om näringsvärden