Renytterfilé med chili, chevrekräm och betor

4
0
Renytterfilé med chili, chevrekräm och betor

Renytterfilé kryddad med chili är överraskande gott. Servera filén med ugnsrostade rödbetor och en krämig röra på chevre. Toppa med en sötsyrlig balsamico gjord på blåbär.

Skriv ut
Renytterfilé med chili, chevrekräm och betor

Ingredienser

4 portioner
500 g
renytterfilé eller hjortytterfilé
2 msk
olivolja
1 tsk
anchochilipulver
1 tsk
salt
1 krm
svartpeppar
1 1/2 dl
balsamvinäger
1 1/2 dl
strösocker
3/4 dl
blåbärssylt
250 g
getost
3/4 dl
mjölk (3%)
500 g
kokta skalade rödbetor
-
färska örter till garnering

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Testa liknande recept