Pasta med mozzarella och ruccola
Pasta med mozzarella och ruccola är en vegetarisk pastarätt med bara sex ingredienser som går blixtsnabbt att tillaga. Knapriga valnötter gör den här enkla italienska pastarätten extra god och mättande.
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta t ex farfalle
2 vitlöksklyftor
1/2 dl valnötter
125 g mozzarella
2 msk olivolja
65 g rucola
salt
peppar
bröd till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2115 KJ / 506 kCal
Fett18.5 g
Salt1 g
Kolhydrater66 g
Protein16.5 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Min go to när jag är ensam hemma och vill att det ska gå snabbt. Mums!
Sofia
2023-12-18En smakrik favorit som går snabbt att göra mycket utav och funkar lika bra att äta dagen efter.
Emmelie
2022-03-07Bra sätt att sätta god smak på pasta. Tar fram lite blandade tillbehör så passar rätten hela familjen.
Marie
2016-11-19