Pasta med mozzarella och ruccola

Betyg 4 av 5.
23 personer har röstat
3Klimatsmart
Pasta med mozzarella och ruccola

Pasta med mozzarella och ruccola är en vegetarisk pastarätt med bara sex ingredienser som går blixtsnabbt att tillaga. Knapriga valnötter gör den här enkla italienska pastarätten extra god och mättande.

Pasta med mozzarella och ruccola

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta t ex farfalle
2 vitlöksklyftor
1/2 dl valnötter
125 g mozzarella
2 msk olivolja
65 g rucola
salt
peppar
bröd till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
23 personer har röstat

Kommentarer

Min go to när jag är ensam hemma och vill att det ska gå snabbt. Mums!

Sofia

2023-12-18

En smakrik favorit som går snabbt att göra mycket utav och funkar lika bra att äta dagen efter.

Emmelie

2022-03-07

Bra sätt att sätta god smak på pasta. Tar fram lite blandade tillbehör så passar rätten hela familjen.

Marie

2016-11-19

Näringsvärde per portion

Energi2115 KJ / 506 kCal
Fett18.5 g
Salt1 g
Kolhydrater66 g
Protein16.5 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Butternut squash pizza
Betyg 4.3 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza med salami och pumpa
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med salsicciafräs, valnötter och parmesan
Betyg 4.4 av 5.
170 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig pasta caprese
Betyg 4 av 5.
55 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spaghetti med ruccola och nötter
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Piadina med ost och skinka
Betyg 4 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga