Vem vill inte låta en krämig gul pasta stå på middagsbordet ikväll? Denna krämiga pasta får sin färg av morötter samt smak av bönor, salladsärtor och curry. Toppa rätten med krispiga, rostade cashewnötter samt ruccola för att få in lite extra grönt till rätten!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
36 2020
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Anne
2020-09-07Över förväntan god! Gott med krispet från nötterna också.
Johan
2020-08-31Tråkig rätt