Pasta med kyckling, citron och rosmarin
Variera din pasta och testa detta läckra recept! Pastan omges av en krämig sås baserad på grädde, rödlök och paprika som får en härlig smak från citronskal och rosmarin.
Ingredienser
4 portioner
1 rödlök
1 gul paprika
600 g kycklinginnerfilé
2 msk olivolja
salt och peppar
1 citron
2 tsk rosmarin
1 dl vatten
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 tsk majsstärkelse (Maizena)
4 port tagliatelle
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, ris- eller sojaalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2460 KJ / 589 kCal
Fett18.6 g
Kolhydrater56.9 g
Protein45.9 g
Kommentarer
Hej Eva! Det är den lilla filébiten som sitter under kycklingfién. Finns mestadels styckfrysta i butiken. Hoppas det smakar! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2016-10-12Vad är kycklingINNERFILÉ?
Eva
2016-10-10Hej Jessica! Vi ber om ursäkt för felet som blev där, ska vara rödlök precis som det står i ingredienserna. Kul att det smakade!
Redaktionen
2013-11-12