Pasta med krämig tonfisksås

En krämig pastasås gjord på tonfisk, små solgula majskorn och en underbart god tomatpesto. De gröna sojabönorna bidrar med en fin textur och gifter sig fint med den krämiga gräddsåsen. Servera allt med al dente fioripasta, garnera med ruccolablad och ät er mätta och belåtna.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 36 2017

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3034 KJ / 727 kCal
Fett29 g
Salt3.84 g
Kolhydrater70 g
Protein40 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
9 stInte tillagat än men är väldigt bra recept som alternativ till den gräddig.
Hannah
Stor favorit i familjen! Men vi brukar göra receptet med frysta ärtor istället, godare och bättre för miljön 🙏🏼
Sofia
Det blev en ny favoriträtt hemma hos oss! Enkelt att laga och mycket gott!
Elena
Enkelt och så gott!
Anna
Det går inte att lägga till detta recept i appen.
Caroline
Djäkvulskt gott❤❤
Nadya
Väldigt enkelt och gott, har dock i mycket mer tomatpesto än vad som står, Mums!
Emelie
Äter inte pasta! Tips på annat till såsen!
Ulrika
Hej Ulrika! Matvete eller annat matgryn (t ex couscous, quinoa) är ju gott till den här såsen, eller varför inte rosta lite rotfrukter?! Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
ICA-köket
Ingredienser som passar perfekt att alltid ha hemma. Jättegott och passar bra i matlådan
Matilda