Pasta med krämig grönkål och isterband

Betyg 3.5 av 5.81 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pasta med krämig grönkål och isterband

Att bara använda korvfyllningen från isterbanden är ett spännande sätt att utveckla en rätt. Här får fyllningen extra smak av vitlök, grönkål och färskost som fått puttra och dra till sig smakerna i några minuter. Att använda citronskal gör att rätten får sin rätta eftersmak.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2015

Pasta med krämig grönkål och isterband

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta (gärna rigatoni)
1/2 påse salladslök (à 125 g)
1/2 citron
600 g isterband
275 g strimlad grönkål
1 tsk smör
1 vitlöksklyfta
1 dl vatten
salt
peppar
125 g naturell färskost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3287 KJ / 793 kCal
Fett46 g
Salt6 g
Kolhydrater65 g
Protein27 g

Testa liknande recept

  • Pytt med isterband och grönkål
    Betyg 4.1 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Isterbandspudding
    Betyg 3.3 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Isterband med stuvad potatis
    Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Smördegskringlor med ost och grönkål
    Betyg 4.9 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad