Pasta med kalkon och kapris

14
1
Pasta med kalkon och kapris

Pasta med kalkon och kapris är en lättlagad pastarätt med fina smaker av lök, broccoli, persilja, kapris och rökt kalkon. Crème fraiche ger pastan en härligt krämig konsistens och denna trevliga vardagsrätt kan avnjutas när som helst i veckan.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2013

Pasta med kalkon och kapris

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta, gärna tagliatelle
300 g broccoli
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
1 msk olja
2 dl lätt crème fraiche
2 msk hackad persilja
3 msk kapris
salt och peppar
300 g skivad rökt kalkon

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

14

Kommentar

Anders

2014-03-25

Supergott recept! Kaprisen är pricken över i.

Näringsvärde per portion

Energi 2114 KJ / 506 kCal
Fett 15 g
Salt 3 g
Kolhydrater 58 g
Protein 32 g
Läs mer om näringsvärden