Pasta gorgonzola | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Pasta gorgonzola

Har du ont om tid men ändå vill bjuda på något hänförande? Då ska du göra pasta gorgonzola! Pastan är otroligt krämig och får en lyxig karaktär av gorgonzolan.

Detta är ett recept från Buffé nr 7, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastafjärilarna enligt förpackningens anvisning.
  2. Förväll spenaten i lättsaltat vatten. Grovhacka spenaten.
  3. Blanda spenaten med den avrunna pastan och smula ner gorgonzolaost som får smälta i den varma pastan. Krydda med peppar. Servera med en blandad sallad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 280 g pastafjärilar
  • 1 kg spenat
  • 100 g gorgonzola
  • peppar
Lägg till i inköpslistan