Gorgonzolafyllda miniburgare på spett
![Gorgonzolafyllda miniburgare på spett](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_21435/cf_259/gorgonzolafyllda_miniburgare_pa_spett.jpg)
Eleganta och smakfulla gorgonzolafyllda miniburgare på spett. Läckert att servera på buffé och gör succé hos alla! Servera miniburgarna på träspett med körsbärstomat och spenatblad.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
![Gorgonzolafyllda miniburgare på spett](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_21435/cf_259/gorgonzolafyllda_miniburgare_pa_spett.jpg)
Ingredienser
25 st
1 kg nötfärs
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
150 g gorgonzola
olja till stekning
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
1/2 påse babyspenat (à 70 g)
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj ost lagrad mer än 3 mån.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer