Svampfritatta med gorgonzola

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
2
Svampfritatta med gorgonzola

Servera den här uppseendeväckande fritattan som en lättare lunch en varm sommardag. I fritattan hittar du lökfräst svamp och på toppen placerar du ugnstorkade tomater och smarrig gorgonzola.

Svampfritatta med gorgonzola

Ingredienser

4 portioner
20   små plommontomater
havssalt
svartpeppar
timjan
1 msk  olivolja
1   gul lök
1/2 l  trattkantareller (1/2 l motsvarar 30 g torkade)
2 msk  smör
12   ägg
1 dl  vatten
100 g  gorgonzola
några kvistar persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Hej Lars! Vi ber så mycket om ursäkt!!! Du har helt rätt, alldeles för mycket vatten, ska endast vara 1 dl. Så kan inte annat än skylla på tryckfelsnisse denna gången.

Redaktionen

2014-01-20

Dumt nog följde jag inte min intuition och gjorde helt enligt recept: tomaterna blev bra men frittatan blev inte alls bra. Kan inte inte vara rimligt att det ska vara 1 liter vatten. Själva frittatan blev inte i närheten av vad det ska se ut som (och smaka som), och när jag kollar runt på andra frittata-recept så finns det inga som använder i närheten av så mkt vätska. Bortkastade ägg och bortkastad tid!

Lars

2014-01-19

Testa liknande recept

Gorgonzolagratinerad avokado med parmaskinka
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratäng med endiver och gorgonzola
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Smördegsvåffla med trattkantareller och persilja
Betyg 4.2 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Syltade kantareller med rosmarin
Betyg 4.2 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svampmacka med grönkål och manchego
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gorgonzolafyllda miniburgare på spett
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga