Servera den här uppseendeväckande fritattan som en lättare lunch en varm sommardag. I fritattan hittar du lökfräst svamp och på toppen placerar du ugnstorkade tomater och smarrig gorgonzola.
Ingredienser
4 portioner
20 små plommontomater
havssalt
svartpeppar
timjan
1 msk olivolja
1 gul lök
1/2 l trattkantareller (1/2 l motsvarar 30 g torkade)
2 msk smör
12 ägg
1 dl vatten
100 g gorgonzola
några kvistar persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 2.3 av 5.
44 personer har röstat
2 st
Kommentarer
Hej Lars!
Vi ber så mycket om ursäkt!!! Du har helt rätt, alldeles för mycket vatten, ska endast vara 1 dl. Så kan inte annat än skylla på tryckfelsnisse denna gången.
Redaktionen
2014-01-20
Dumt nog följde jag inte min intuition och gjorde helt enligt recept: tomaterna blev bra men frittatan blev inte alls bra. Kan inte inte vara rimligt att det ska vara 1 liter vatten. Själva frittatan blev inte i närheten av vad det ska se ut som (och smaka som), och när jag kollar runt på andra frittata-recept så finns det inga som använder i närheten av så mkt vätska. Bortkastade ägg och bortkastad tid!
Kommentarer
Hej Lars! Vi ber så mycket om ursäkt!!! Du har helt rätt, alldeles för mycket vatten, ska endast vara 1 dl. Så kan inte annat än skylla på tryckfelsnisse denna gången.
Redaktionen
2014-01-20Dumt nog följde jag inte min intuition och gjorde helt enligt recept: tomaterna blev bra men frittatan blev inte alls bra. Kan inte inte vara rimligt att det ska vara 1 liter vatten. Själva frittatan blev inte i närheten av vad det ska se ut som (och smaka som), och när jag kollar runt på andra frittata-recept så finns det inga som använder i närheten av så mkt vätska. Bortkastade ägg och bortkastad tid!
Lars
2014-01-19