Svampfritatta med gorgonzola

Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Svampfritatta med gorgonzola

Servera den här uppseendeväckande fritattan som en lättare lunch en varm sommardag. I fritattan hittar du lökfräst svamp och på toppen placerar du ugnstorkade tomater och smarrig gorgonzola.

Svampfritatta med gorgonzola

Ingredienser

4 portioner
20 små plommontomater
havssalt
svartpeppar
timjan
1 msk olivolja
1 gul lök
1/2 l trattkantareller (1/2 l motsvarar 30 g torkade)
2 msk smör
12 ägg
1 dl vatten
100 g gorgonzola
några kvistar persilja

Gör så här

02:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Hej Lars! Vi ber så mycket om ursäkt!!! Du har helt rätt, alldeles för mycket vatten, ska endast vara 1 dl. Så kan inte annat än skylla på tryckfelsnisse denna gången.

    Ica-köket

  • Dumt nog följde jag inte min intuition och gjorde helt enligt recept: tomaterna blev bra men frittatan blev inte alls bra. Kan inte inte vara rimligt att det ska vara 1 liter vatten. Själva frittatan blev inte i närheten av vad det ska se ut som (och smaka som), och när jag kollar runt på andra frittata-recept så finns det inga som använder i närheten av så mkt vätska. Bortkastade ägg och bortkastad tid!

    Lars

Testa liknande recept

  • Gratäng med endiver och gorgonzola
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Syltade kantareller
    Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pasta med svampsås
    Betyg 4.1 av 5.30 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad