Svampfritatta med gorgonzola
Servera den här uppseendeväckande fritattan som en lättare lunch en varm sommardag. I fritattan hittar du lökfräst svamp och på toppen placerar du ugnstorkade tomater och smarrig gorgonzola.
Ingredienser
4 portioner
20 små plommontomater
havssalt
svartpeppar
timjan
1 msk olivolja
1 gul lök
1/2 l trattkantareller (1/2 l motsvarar 30 g torkade)
2 msk smör
12 ägg
1 dl vatten
100 g gorgonzola
några kvistar persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Lars! Vi ber så mycket om ursäkt!!! Du har helt rätt, alldeles för mycket vatten, ska endast vara 1 dl. Så kan inte annat än skylla på tryckfelsnisse denna gången.
Redaktionen
2014-01-20Dumt nog följde jag inte min intuition och gjorde helt enligt recept: tomaterna blev bra men frittatan blev inte alls bra. Kan inte inte vara rimligt att det ska vara 1 liter vatten. Själva frittatan blev inte i närheten av vad det ska se ut som (och smaka som), och när jag kollar runt på andra frittata-recept så finns det inga som använder i närheten av så mkt vätska. Bortkastade ägg och bortkastad tid!
Lars
2014-01-19