Svampfritatta med gorgonzola

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
2
Svampfritatta med gorgonzola

Servera den här uppseendeväckande fritattan som en lättare lunch en varm sommardag. I fritattan hittar du lökfräst svamp och på toppen placerar du ugnstorkade tomater och smarrig gorgonzola.

Svampfritatta med gorgonzola

Ingredienser

4 portioner
20   små plommontomater
havssalt
svartpeppar
timjan
1 msk  olivolja
1   gul lök
1/2 l  trattkantareller (1/2 l motsvarar 30 g torkade)
2 msk  smör
12   ägg
1 dl  vatten
100 g  gorgonzola
några kvistar persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Hej Lars! Vi ber så mycket om ursäkt!!! Du har helt rätt, alldeles för mycket vatten, ska endast vara 1 dl. Så kan inte annat än skylla på tryckfelsnisse denna gången.

Redaktionen

2014-01-20

Dumt nog följde jag inte min intuition och gjorde helt enligt recept: tomaterna blev bra men frittatan blev inte alls bra. Kan inte inte vara rimligt att det ska vara 1 liter vatten. Själva frittatan blev inte i närheten av vad det ska se ut som (och smaka som), och när jag kollar runt på andra frittata-recept så finns det inga som använder i närheten av så mkt vätska. Bortkastade ägg och bortkastad tid!

Lars

2014-01-19

Testa liknande recept

Syltade kantareller med rosmarin
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gratäng med endiver och gorgonzola
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med svampsås
Betyg 4.3 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gorgonzolafyllda miniburgare på spett
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kristins köttbullar med trattkantareller
Betyg 3.2 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gorgonzolagratinerad avokado med parmaskinka
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga