Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Päron- och ostfylld kotlettrad

Detta lyxiga recept på päron- och ostfylld kotlettrad måste du prova! Skär delvis upp din kotlettrad och fyll varje fack med en härlig röra av mosad gorgonzola, päron, lök och persilja som tillagas i ugn. Ät ditt smakrika kött med potatis och sallad.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200ºC.
  2. Skala, kärna ur och tärna päronen smått. Skala och finhacka löken.
  3. Mosa osten med mjölken. Tillsätt päron- och lökhack samt persiljan.
  4. Skär kotlettraden i tunna skivor, men inte helt igenom. Fördela ostblandningen mellan skivorna. Krydda med salt och peppar. Ställ köttet i en lätt smord ugnssäker form. Tillaga ca 1 timme.
  5. Servera köttet med ugnsstekt potatis och en blandad sallad.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 päron
  • 1 liten gul lök
  • 100 g gorgonzola
  • 1 1/2 msk mjölk
  • 2 msk hackad persilja
  • 600 g benfri kotlettrad
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm peppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1720 kJ / 410 kCal
Fett: 14 g
Läs mer om näringsvärden