Pasta e ceci - pasta med kikärtor

Pasta e ceci betyder pasta och kikärtor på italienska och är en enkel, god pastarätt med smak av rosmarin och vitlök. De kokta kikärtorna som mosas lite lätt och kokas med vin gör pastan härligt krämig och avnjuts bäst toppad med riven parmesan.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2021

Gör så här
00:03:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
7 stOtroligt god pastarätt i all enkelhet!
Catharina
Gott men lite för starkt. Dra ned på chiliflakesen, och ha gärna i basilika istället för rosmarin. En påse sallad och en riven ost i och blanda runt så blir det mumsigt!
Tony
Vi är inte så förtjusta i rosmarin, så vi använde salladslök och persilja istället. Dessutom hällde vi i några halverade småtomater på slutet. En skvätt grädde blev det också! :-) Jag var lite för frikostig med chiliflakesen, så det blev lite för starkt. Det går såklart att variera detta recept i det oändliga! //Stefan
Stefan