Pasta calabrese med bresaola

Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Pasta calabrese med bresaola

Pesto calabrese är en krämig pesto med paprika, soltorkade tomater, pecorino och ricotta. Du blandar pastan med peston, mozarellan och den lite finare bukettblomkålen. Toppa med bresaola och ruccola. En riktigt lyxig pasta utan någon större ansträngning!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2019

Pasta calabrese med bresaola

Ingredienser

2 portioner
2 port pasta (gärna trottole)
160 g fiorina blomkålsbuketter
125 g mozzarella
4 msk pesto clabrese
2 förp bresaola (à 70 g)
1/2 påse rucola (à 65 g)

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Så enkelt och så gott!

    Linda

Näringsvärde per portion

Energi2610 KJ / 627 kCal
Fett23 g
Salt3 g
Kolhydrater56 g
Protein45 g

Testa liknande recept

  • Potatisgnocchi med bresaola och bönor
    Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bresaola e ruccola
    Betyg 3.1 av 5.76 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad