Luxuös cheesecake med smaker av syrlig passionsfrukt och krispiga digestivekex. Cheesecakereceptet har många små delmoment, men slutresultatet talar för sig självt och är värt mödan! Garnera den krämiga kakan med passionsfruktskärnor och citronmeliss.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
1999
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mikaela
2022-07-17God cheesecake går lika bra att göra med fryst passionsfrukt som man tinar😊
Matilda
2022-01-01Väldigt god, frisk smak, rev en smutta mörk choklad på för en lite mer smakbalans med den sura färska passionsfrukten. kan nog oxo funka med förkokt passionfrukt och nån matsken socker. blev lite för surt för mig första gången med bara ren passionfrukt. rekommenderas starkt att låta den tina lite innan servering men om det är varmt så kan det funka kallt oxo, inte samma smak dock men fortfarande god. 9/10
Rebecka
2020-04-24Hej! Är det vanlig naturell kvarg som används? :)
Redaktionen ICAse
2020-04-24Hej Rebecka! Det stämmer, vi har nu lagt till naturell för att förtydliga i receptet. Lycka till med cheesecaken. Hälsningar Ulrika