En lyxig dessert för alla chokladälskare! Den intensiva chokladsmaken får sällskap av söt mango, frisk mynta och syrlig passionsfrukt. Denna chokladterrin med digestivebotten passar perfekt till nyår eller fest.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2019
Kontrollera noga innehållet i chokladen.
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria kex.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och choklad.
Kommentarer
Emma
2020-01-05Sååå gott! Personligen skulle jag dra ner en liten aning på kardemumman
Emelie
2020-01-01God efterrätt. Jag smälte smöret som skulle i botten och hade dessutom i ca 1/2 msk socker i den. Varken jag eller sambon tyckte att det passade med mango och passionsfrukt till (dock använde vi inte färsk mango, kanske hade funkat då). Vi hade nog velat ha någon frisk hallonsås eller liknande till istället.
Johan
2019-12-31Äggen ska vispad ned när chokladen är 60 grader varm, då funkar det 👍