Påsksallad à la Nice

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Påsksallad à la Nice

Testa att ställa fram en påsksallad à la Nice på påskbordet. Salladen består av smarriga ingredienser som potatis, bönor, ägg, tonfisk, oliver och sardeller. Servera påsksalladen med en god vinägrett.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2002

Påsksallad à la Nice

Ingredienser

4 portioner
7   potatisar
1   pkt gröna bönor (à ca 250 g)
2   ägg
1   grönsalladshuvud
2   burkar tonfisk i vatten (á 200 g)
1   rödlök
1   burk svarta oliver (à ca 227 g)
1   burk sardeller (à ca 50 g)

Vinägrett

1 msk  vinäger
3 msk  olja
salt och peppar

För alla

Påsksallad à la Nice är fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg och gluten.
Gör glutenfri: Servera med glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tonfiskröra
Betyg 2.2 av 5.
184 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfisksallad med matvete & oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfisknicoise
Betyg 3.2 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sallad nicoise
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalorisnål tonfiskröra med bönor och sardeller
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ägg- och tonfiskröra
Betyg 2.5 av 5.
102 personer har röstat
Under 15 min att tillaga