Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Påskpaj med laxsallad - Tips vid tidsbrist

Bjud på en härlig, lättlagad påskpaj med smördeg som bas. Fyll din paj med en jättegod laxsallad av rökt lax, sockerärtor, majs och pesto. En suverän rätt att ställa på ditt påskbord!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Tryck ut en kyld smördegsplatta i en pajform. Nagga och grädda mitt i ugnen ca 15 min. Låt kallna.
  3. Fyll skalet med en sallad av rökt lax, sockerärter och minimajs. Ringla över pesto från burk.

Ingredienser

  • 1 kyld smördegsplatta
  • rökt lax
  • sockerärtor
  • minimajs
  • pesto (från burk)
Lägg till i inköpslistan