Lax- och grönkålspaj

Betyg 3.8 av 5.
17 personer har röstat
7
Lax- och grönkålspaj

En paj är ett perfekt sätt för att ta tillvara på ingredienser du har hemma i kylen, då man kan ha i nästan vad som helst som man tycker om. I den här har vi valt lax och grönkål som ofta finns på julbordet och smaksatt med lite pepparrot som ger rätten en härlig smak.

Lax- och grönkålspaj

Ingredienser

4 portioner
1 förp kyld pajdeg (à 250 g)
torkade gula ärtor (till formen)
2 ägg
1 dl majonnäs
4 dl grädde
100 g färskost med pepparrot
150 g kallrökt lax i tärningar
100 g ångad eller stekt grönkål

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
17 personer har röstat

Kommentarer

Behövs verkligen ärtor? Jag förmodar att de ska kasseras efter användningen?

Lena

2024-12-12

Riktigt gott! Trots att jag gjorde egen pajdeg och tog hela burken med pepparrotost och mindre grädde. Godaste pajen jag gjort, enligt maken och vi två smaskade i oss hela.

Mona

2024-01-13

Gott

Anita

2023-12-18

Testa liknande recept

Hummersallad med marinerad morot
Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegobullar med couscoussallad och avokadomajonnäs
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hummertaco
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Taco med revbensspjäll
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummersliders
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Friterade potatisskal med löjromsdipp
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga