Påskpaj

Betyg 2.2 av 5.117 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Påskpaj

Vad vore väl påsken utan en saftig paj på bordet? Köttet har fått kliva åt sidan och gett plats åt röd mangold, babyplommontomater och purjolök. Lite rostad kummin får den att sticka ut från mängden. Servera gärna denna filodegspaj med en grönsallad.

Påskpaj

Ingredienser

8 bufféportioner
1 purjolök
250 g babyplommontomater
2 dl riven prästost
3 ägg
3 dl mjölk
1 tsk salt
1 vitlöksklyfta
1 tsk kummin
1 msk olivolja
2 påsar röd mangold (à 65 g)
salt
svartpeppar
2 msk olja
8 filodegsplattor

Till servering

grönsallad

Gör så här

00:02:00
00:50:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1043 KJ / 249 kCal
Fett11 g
Salt1.4 g
Kolhydrater25 g
Protein11 g

Testa liknande recept

  • Äppelsamosas med pistage och mynta
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnsomelett med svamp och tomat
    Betyg 4.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Baklava med pistage och kardemumma
    Betyg 3.6 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frasiga kycklingbiffar med svampsås
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad