Påskpaj

Betyg 2.2 av 5.
118 personer har röstat
0
Påskpaj

Vad vore väl påsken utan en saftig paj på bordet? Köttet har fått kliva åt sidan och gett plats åt röd mangold, babyplommontomater och purjolök. Lite rostad kummin får den att sticka ut från mängden. Servera gärna denna filodegspaj med en grönsallad.

Påskpaj

Ingredienser

8 bufféportioner
1 purjolök
250 g babyplommontomater
2 dl riven prästost
3 ägg
3 dl mjölk
1 tsk salt
1 vitlöksklyfta
1 tsk kummin
1 msk olivolja
2 påsar röd mangold (à 65 g)
salt
svartpeppar
2 msk olja
8 filodegsplattor

Till servering

grönsallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
118 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi1043 KJ / 249 kCal
Fett11 g
Salt1.4 g
Kolhydrater25 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Apfelstrudel
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rökt lax med gurkyoghurt och pepparrot
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äppelsamosas med pistage och mynta
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Feuilles med Carte D’Or Strawberry & Meringues
Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vårkyckling med citron och sparris
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling med mandelpotatisgratäng och tomatsallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga