Påskpaj
Vad vore väl påsken utan en saftig paj på bordet? Köttet har fått kliva åt sidan och gett plats åt röd mangold, babyplommontomater och purjolök. Lite rostad kummin får den att sticka ut från mängden. Servera gärna denna filodegspaj med en grönsallad.
Ingredienser
8 bufféportioner
1 purjolök
250 g babyplommontomater
2 dl riven prästost
3 ägg
3 dl mjölk
1 tsk salt
1 vitlöksklyfta
1 tsk kummin
1 msk olivolja
2 påsar röd mangold (à 65 g)
salt
svartpeppar
2 msk olja
8 filodegsplattor
Till servering
grönsallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi1043 KJ / 249 kCal
Fett11 g
Salt1.4 g
Kolhydrater25 g
Protein11 g
Kommentarer