Ett måste till kvällens ostbricka eller en trevlig gå bort-present. Päronmarmeladen är smaksatt med konjak och citron vilket ger den lite extra sting. Servera med smakrika ostar och kex.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2011
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Camilla
2022-10-25Vilken sort päron ska man ha
Lise-lotte
2022-08-232 dl vatten är för mycket päron innehåller väldigt mycket vätska så max 1dl. Jag tycker de räcker med 0,5 dl.
Lise-lotte
2020-09-06Det är förmycket vatten i receptet, marmeladen blir väldigt lös. Det räcker med 1/2 dl för päron innehåller väldigt mycket vätska.
Redaktionen ICAse
2020-09-08Hej Lise-Lotte! Päron kan variera ganska mycket i hur mycket vätska de innehåller. Så vi har uppdaterat beredningstexten med att göra ett marmeladprov. Hälsningar Ulrika