Fyllda dadlar

14
1
Fyllda dadlar

Dessa fyllda dadlar är ett gudomligt tillbehör på efterrättsbordet. Du fyller dadlarna med mosad mandelmassa och doppar de sedan i smält choklad. Servera de fyllda dadlarna och njut!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Fyllda dadlar

Ingredienser

30 st
ca 200 - 225 g dadlar
200 g mandelmassa
1 msk konjak (kan uteslutas)
200 g mörk choklad

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på chokladen.
I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör mjölkproteifri: använd ren, mörk choklad av god kvalitet.

Gör så här

Tips

Välj dadlar av god kvalitet, gärna de man köper i lösvikt. Använd gärna de minsta dadlarna, annars blir godiset väldigt mäktigt.

Vad tyckte du om receptet?

14

Kommentar

Asmaa

2016-11-20

Lätt att göra och supergott till kaffe eller som lätt efterrätt

Näringsvärde per portion

Energi 380 KJ / 90 kCal
Fett 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept