Päronchutney

9
3
Päronchutney

Med päron, lök, vitvinsvinäger, olja, socker och det här receptet skapar du en härlig päronchutney som får en utsökt och ljuvlig smak. Päronchutneyn är väldigt god som tillbehör till kött och passar även ypperligt till dessertostar.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005

Päronchutney

Ingredienser

4 portioner
3 päron
1 gul lök
1 msk olja
1 dl vitvinsvinäger
1 dl socker

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Astrid

2021-08-31

Mycket gott! Jag minskade med på socker. Man måste tänka på, att frukten är sött.

Astrid

2021-08-31

Mycket gott! Jag minskade med på socker. Man måste tänka på, att frukten är sött.

Monica

2005-12-06

Jag halverade socker mängden och det blev ändå väldigt sött.Nästa gång jag lagar detta kommer jag att utesluta sockret.

Näringsvärde per portion

Energi 790 KJ / 190 kCal
Fett 4 g
Läs mer om näringsvärden