Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 45 MIN | Medel

Päronchutney

Med päron, lök, vitvinsvinäger, olja, socker och det här receptet skapar du en härlig päronchutney som får en utsökt och ljuvlig smak. Päronchutneyn är väldigt god som tillbehör till kött och passar även ypperligt till dessertostar.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2005
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala, kärna ur och skär päronen i cm-stora bitar. Skala och finhacka löken.
  2. Fräs päron och lök i olja. Tillsätt vinäger och socker. Låt koka under lock ca 30 minuter tills päronen är mjuka och såsen har fått en sirapsliknande konsistens.

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 3 päron
  • 1 gul lök
  • 1 msk olja
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 1 dl socker
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 790 kJ / 190 kCal
Fett: 4 g
Läs mer om näringsvärden

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer