Päronchutney

Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
3
Päronchutney

Med päron, lök, vitvinsvinäger, olja, socker och det här receptet skapar du en härlig päronchutney som får en utsökt och ljuvlig smak. Päronchutneyn är väldigt god som tillbehör till kött och passar även ypperligt till dessertostar.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005

Päronchutney

Ingredienser

4 portioner
3   päron
1   gul lök
1 msk  olja
1 dl  vitvinsvinäger
1 dl  socker

För alla

Fri från gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Mycket gott! Jag minskade med på socker. Man måste tänka på, att frukten är sött.

Astrid

2021-08-31

Mycket gott! Jag minskade med på socker. Man måste tänka på, att frukten är sött.

Astrid

2021-08-31

Jag halverade socker mängden och det blev ändå väldigt sött.Nästa gång jag lagar detta kommer jag att utesluta sockret.

Monica

2005-12-06

Näringsvärde per portion

Energi790 KJ / 190 kCal
Fett4 g

Testa liknande recept

Inkokta päron med stjärnanis
Betyg 4.9 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rimmad kalkon med sötpotatis och tranbär
Betyg 3.5 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Päronsoppa
Betyg 3.5 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Päronhalvor med mintchokladmousse
Betyg 3.2 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stracciatella med mint- och mandelkross
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pere alla bella elena
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga