Päronchutney
Med päron, lök, vitvinsvinäger, olja, socker och det här receptet skapar du en härlig päronchutney som får en utsökt och ljuvlig smak. Päronchutneyn är väldigt god som tillbehör till kött och passar även ypperligt till dessertostar.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005
Ingredienser
4 portioner
3 päron
1 gul lök
1 msk olja
1 dl vitvinsvinäger
1 dl socker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi790 KJ / 190 kCal
Fett4 g
Kommentarer
Mycket gott! Jag minskade med på socker. Man måste tänka på, att frukten är sött.
Astrid
2021-08-31Mycket gott! Jag minskade med på socker. Man måste tänka på, att frukten är sött.
Astrid
2021-08-31Jag halverade socker mängden och det blev ändå väldigt sött.Nästa gång jag lagar detta kommer jag att utesluta sockret.
Monica
2005-12-06