Parmesanvåffla

4
0
Parmesanvåffla

En våffla med parmesanost som smaksättning är perfekt att servera som tilltugg till drinken tillsammans med charkuterier och olika goda röror – eller varför inte som bas på en tomatbruschetta?

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2018

Parmesanvåffla

Ingredienser

4 portioner
100 g
smör
2 dl
finriven parmesanost
2 dl
vetemjöl
1 dl
grovt rågmjöl
2 tsk
bakpulver
1 tsk
strösocker
1/2 tsk
salt
ca 3 - 4 dl
kallt vatten

För alla

Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1812 KJ / 433 kCal
Fett 28 g
Salt 2.19 g
Kolhydrater 33 g
Protein 12 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept