Parmesankex

Parmesankex är både festligt och enkelt. Dessa salta småkakor passar perfekt att servera som snacks eller tilltugg till fördrinken, eller som gå bort-present.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2019

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per st.
Energi206 KJ / 49 kCal
Fett4 g
Salt0.2 g
Kolhydrater3 g
Protein1 g
Kommentarer
14 stGoda och enkla att göra! Bra recept att följa.
Eva
Goda och enkla att göra!
Paola
Jag rullade små bollar och la på bakplåtspapper. Sen tryckte jag till lite lätt.med en gaffel. Jättebra och jättegott. 😊
Anna
Precis som för Kristina här nedan så blev det bara en enda stor kaka för mig. Den gick inte att skära bitar heller för den smulades sönder så fort man rörde den. Smulorna var dock väldigt goda och man kan strö dem på soppa. Men kommer nite prova detta recept igen.
Ragnhild
Mina flöt ut helt på plåten till en stor kaka. Jag försökte sen stansa ut kex, men allt blev bara smulor. Vad gjorde jag för fel? Tacksam för hjälp! Kristina
Kristina
Hej Kristina! Det är svårt att svara på men det låter som om förhållandet mellan smör och mjöl blev fel. Hoppas du vågar prova dom igen! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Är det ingen som vet om de går att frysa?
Anna
Hej Anna! Det går att frysa dem både bakade och som deg och sedan baka dem. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Går de att frysa?
Jessica
Kan man kavla ut degen och stansa ut kakor? Eller håller inte degen ihop för det
Jenny
Hej Jenny! Det borde inte vara några problem. Återkom gärna med resultatet om du provar. Hälsningar Lisa
ICA-köket
Ska kokka...
Björn
Går dessa att frysa?
Sandra