Parmesanchips med valnötter och rosmarin

Att göra egna parmesanchips är både enkelt och blir riktigt gott! Blanda parmesanost med valnötter och rosmarin för ett krispigt snack som lagar sig själv i ugnen.
Samarbete med:
Consorzio del Formaggio Parmigiano Reggiano

Ingredienser
ca 40 st
100 g parmesan (lagrad i 24 månader)
100 g parmesan (lagrad i 30 månader)
40 g valnötter
färsk rosmarin
För alla
Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Näringsvärdet är beräknat per styck.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi114 KJ / 27 kCal
Fett2 g
Salt0.1 g
Kolhydrater0.1 g
Protein2 g
Kommentar
Supergoda!
Evelyn
2022-01-18