Parmesankassler med tomat och buljongkokt ris
Denna parmesankassler med tomat och buljongkokt ris är både hälsosam och smakfull. Den skivade kasslern, som du tillagar i ugnen med tomatkross smaksätter du med parmesanost, kajennpeppar och oregano och serverar med riset som tagit smak av buljong.
Ingredienser
4 portioner
3 dl långkornigt ris
1 msk olja
1 grönsaksbuljongtärning
6 dl vatten
1 förpackning krossade tomater (à 500 g)
1/2 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 msk oregano
500 g kassler
75 g parmesan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2296 KJ / 550 kCal
Fett13.8 g
Kommentarer
Snabbt och lättlagat. Gott. Bra vardagsmat.
Sofia
2007-05-01Gott, nyttigt, billigt och så väldigt lätt att laga. Perfekt vardagsmat!
Sofia
2004-09-08Mycket gott. Att det även är enkelt och nyttigt gör det bara bättre. Inte bara vardag, kan även vara bjudmat vid enklare fest.
Maria
2004-08-18