Kasslerburgare med majssalsa
En riktigt god variant på den klassiska burgaren, är denna med skivad kassler och en salsa gjord på bland annat mexikorn, lök, chilisås och balsamvinäger. För mer styrka ökar du enkelt mängden kajennpeppar i salsan.
Ingredienser
4 portioner
8 små hamburgerbröd
500 g kassler
1/2 msk olja
1 mexicorn (à 340 g)
1 liten rödlök
3 msk chilisås
1/2 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 msk balsamvinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2295 KJ / 549 kCal
Fett11.3 g
Kommentarer
Hej Jessica! Vi hade tyvärr skrivit fel - nu åtgärdat. Men prova gärna korngryn till annat, t ex http://www.ica.se/recept/kyckling-med-sparris-och-korngryn-361337/
Redaktionen
2012-11-06Vadå korngryn?? Står ju i innehållslistan, men i texten står det mexikorn??? Vad ska det va? Och vad ska jag göra av korngrynen jag köpte? :-(
Jessica
2012-11-05Snabbt, enkelt och gott. Passar perfekt som kvällsmat en vardagskväll.
Jimmy
2006-02-16