Småkakor behöver inte alltid spela rollen som fikabröd – de här salta godbitarna passar bäst antingen som middagstillbehör eller på buffébordet. Och de går åt i ett nafs!
Kakorna innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt mjölet till ett glutenfritt mjölalternativ.
Gör laktosfri: byt smöret till ett laktosfritt smör.
Gör äggfri: uteslut äggulan och kontrollera att inte osten innehåller lyzosym E 1105.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anna
2021-12-29Enkla, goda, sofistikerade. Går utmärkt att hacka ihop även utan matberedare. Jag smaksätter kakorna med lite olika kryddor ovanpå innan de går in i ugnen. Några med rosmarin (funkar med torkad eller färsk), några med nymalen svartpeppar, några med en gnutta paprikapulver. Alla älskar dem!
Annica
2014-12-23Lättbakade och underbart goda.