Parmesanchips
Alla kan göra parmesanchips - receptet har 1 ingrediens (parmesan) och ugnen gör jobbet. Här bör dock ett varningens finger höjas: dessa är farligt goda, och innan du vet ordet av det är de borta! Gör en dubbel sats om du vill vara på säkra sidan. Om chipsen mot förmodan inte går åt kan de enkelt förvaras i en lufttät burk.
Ingredienser
ca 40 st
200 g parmesan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per styck.
Energi94 KJ / 23 kCal
Fett2 g
Salt0.1 g
Kolhydrater0.2 g
Protein2 g
Kommentarer
Hej, jag undrar om man kan t o m göra de 4 dagar innan även om jag förvarar i burk med smörpapper och rumstemp.? //Maggan
Margaretha
2023-11-06Hej Margaretha! Ja det bör gå fint denna årstid, kanske inte när det är rötmånad. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-11-16Kan man göra chipsen två dagar innan servering? Bör de i så fall förvaras i kylskåp eller rumstemperatur?
Sofie
2023-02-27Hej Sofie! Ja de går att göra i förväg. Se till att de har svalnat helt och förvara chipsen mellan bakplåtspapper i en burk i rumstemperatur. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-02-28Kalasgoda!
Annika
2022-12-03