Alla kan göra parmesanchips - receptet har 1 ingrediens (parmesan) och ugnen gör jobbet. Här bör dock ett varningens finger höjas: dessa är farligt goda, och innan du vet ordet av det är de borta! Gör en dubbel sats om du vill vara på säkra sidan. Om chipsen mot förmodan inte går åt kan de enkelt förvaras i en lufttät burk.
Fri från gluten och laktos men innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E 1105 Lysozym.
Näringsvärdet är beräknat per styck.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man göra chipsen två dagar innan servering? Bör de i så fall förvaras i kylskåp eller rumstemperatur?
Sofie
2023-02-27Hej Sofie! Ja de går att göra i förväg. Se till att de har svalnat helt och förvara chipsen mellan bakplåtspapper i en burk i rumstemperatur. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-02-28Kalasgoda!
Annika
2022-12-03Ska de förvaras i rumstemperatur eller i kyl om de görs dagen innan?
Helene
2020-12-30