Potatiskroketter är friterade potatisbollar med gyllene, krispigt panerad yta och len, krämig insida fylld med potatismos. Servera hemgjorda kroketter som förrätt eller tilltugg tillsammans med majonnäs och citron.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2020
Fri från laktos. Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per st och utan majonnäs och citron till servering.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt goda och går bra att frysa in så fort de har svalnat för att sen värmas på i ugnen. Då håller de sig krispiga!
Tilda
2022-04-13Mycket gott. Gott med syran
Emelie
2022-01-24Vore väldigt bra om ni kunde hänvisa till ersättningsprodukter när det gäller både gluten och laktosfritt! Det finns ju böde laktosfria produkter samt glutenfritt ströbröd från tex Finax.
Annette
2021-11-23