Potatiskroketter är friterade potatisbollar med gyllene, krispigt panerad yta och len, krämig insida fylld med potatismos. Servera hemgjorda kroketter som förrätt eller tilltugg tillsammans med majonnäs och citron.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2020
Fri från laktos. Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per st och utan majonnäs och citron till servering.
Kommentarer
Christina
2021-02-17Hej. Kan man göra dom helt klara och sen frysa in och ta fram när dom behövs ??? Precis som man köper på affären . Tack på förhand /// Kia
Redaktionen ICAse
2021-02-18Hej Kia! Det är inget vi har provat. Risken är att de blir blöta när man fryst dem. Men det kanske går om du friterar dem frysta. Eller om du fryst och sen tinat dem får du nog panera dem en gång till. Skriv gärna här i receptet om du provar. Det är säkert fler som vill veta hur de blir. Hälsningar Ulrika
Jan
2021-02-06Skall man inte panera dom med ingredienserna som ni skrev. Bör göras innan fritering tycker jag
Redaktionen ICAse
2021-02-08Hej Jan! Jo, precis så ska man göra. I steg 2 står det om paneringen :) Hoppas du gillar kroketterna. Hälsningar Ulrika