Parmesan och valnötssallad
Smakrik sallad med ruccolasallad, gurka, parmesanost och valnötter i en härlig vinägrett. Servera parmesan och valnötssalladen till medelhavslasagnen eller grillat kött.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007
Ingredienser
10 portioner
ca 300 g rucolasallad
2 gurkor
8 vitlöksklyftor
150 g parmesan
250 g valnötter
2 msk vinägrett (köpt eller hemgjord)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag gjorde salladen bara en stund före serveringen, eftersom ruccolan blir så blöt av vinägretten. Mycket god.
Märta
2007-06-25Salladen är jättegod, men om man gör den dagen innan den skall ätas, bör man vattna ur gurkorna (eller skära bort "kärnhuset") för annars blir det bara gegga av alltihop. Smaken är dock jättegod ändå. (Jag hade lite otur.)
Inger
2007-05-15