Coleslaw Waldorf style
En trevlig variant av den krämiga salladsklassikern Waldorf med vitkål, päron, selleri, torkade bär, rostade valnötter och dill. Majonnäs och matyoghurt gör det till en smakrik och krämig coleslaw som passar till grillad fisk och fågel.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2016
Ingredienser
5 dl
500 g vitkål
1 tsk salt
1 dl majonnäs
1 dl matyoghurt (10%)
1 fintärnat päron
4 tunt skivade selleristjälkar
1/2 dl finskuren dill
1 dl hackade rostade valnötter
1/2 dl torkade svarta vinbär (eller tranbär)
Gör så här
Näringsberäkningen är per dl.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per dl
Energi1156 KJ / 276 kCal
Fett22 g
Salt1.6 g
Kolhydrater14 g
Protein4 g
Kommentar
Låter gott ska prova
Berith
2016-08-01