Ljummen grönärtssoppa med små tilltugg är ett utmanade och perfekt tilltugg som du med fördel kan tillaga i förväg. Den redda soppan av gröna ärter och lök serveras med tre läckra små rätter som består av getost, hummer, krutonger och endiver.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2004
Ljummen grönärtsoppa:
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden.
I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfri buljongtärning i stället för kycklingfond.
Endivekompott med fänkål:
Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt margarin eller olja. Byt getosten mot tofu.
Fänkålskrutonger med forellrom:
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
I övrigt fri från mjölk och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Hummer och limekryddad tomatsallad:
Fri från gluten, mjölk och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jessica
2005-05-02Jättemånga goda smaker som kom fram! Såg väldigt festligt ut på tallriken också!