Parmarullar med kronärtskockskräm är perfekt plockmat på vilken fest som helst. Mixa kronärtskockshjärtan med crème fraiche och körvel. Smaksätt röran med vitlök och citron, fyll skinkan och ställ kallt. Parmaskinkan kan bytas ut mot annan lufttorkad skinka, till exempel serrano.
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Näringsberäkningen är beräknad för 4 portioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2013-07-31Hej Laila! Tråkigt att höra. Men se till så spaden är avhälld ordentligt och låt den sedan stå kallt lite längre så borde du få ihop den med hjälp av plastfolien. Lycka till!
Laila
2013-07-31Den smeten man får blir så lös så det går inte att göra rullar av den och definitivt inte att skära dessa rullar. Smaken var inte heller så god, tyckte inte mina gäster heller....