Parmalindad hoki med kronärtskockskräm
![Parmalindad hoki med kronärtskockskräm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14329/cf_259/parmalindad_hoki_med_kronartskockskram.jpg)
Hokifilé med färsk basilika som inlindas i parmaskinka innan tillagning blir en njutning för gommen vid servering tillsammans med en kräm på kronärtskockor och vitlök. Ditt nya recept är Parmalindad hoki med kronärtskockskräm, varsågod!
![Parmalindad hoki med kronärtskockskräm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14329/cf_259/parmalindad_hoki_med_kronartskockskram.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g djupfryst hokifilé
1/2 kruka basilika
1 tsk salt
1 krm peppar
8 stora skivor parmaskinka
1 msk olja
Kräm
1 burk kronärtskockshjärtan (à 400 g)
1 vitlöksklyfta
1 msk pressad saft av citron
1/2 dl olivolja
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1/2 kruka basilika
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Gott och nyttigt, men jag avstod från att använda olivolja i kronärtskockskrämen för att minska på fettet vilket gick bra ändå.
Susanna
2004-08-26