Parmalindad hoki med kronärtskockskräm

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Parmalindad hoki med kronärtskockskräm

Hokifilé med färsk basilika som inlindas i parmaskinka innan tillagning blir en njutning för gommen vid servering tillsammans med en kräm på kronärtskockor och vitlök. Ditt nya recept är Parmalindad hoki med kronärtskockskräm, varsågod!

Parmalindad hoki med kronärtskockskräm

Ingredienser

4 portioner
400 g  djupfryst hokifilé
1/2   kruka basilika
1 tsk  salt
1 krm  peppar
8   stora skivor parmaskinka
1 msk  olja

Kräm

1   burk kronärtskockshjärtan (à 400 g)
1   vitlöksklyfta
1 msk  pressad saft av citron
1/2 dl  olivolja
1 tsk  salt
1 krm  kajennpeppar
1/2   kruka basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Gott och nyttigt, men jag avstod från att använda olivolja i kronärtskockskrämen för att minska på fettet vilket gick bra ändå.

Susanna

2004-08-26

Testa liknande recept

Röra på kronärtskockshjärtan
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Spett från Louisiana
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillat pitabröd med kronärtskockor och fetaost
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmarullar med kronärtskockskräm
Betyg 3.3 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pajskal i långpanna - ricotta & kronärtskocka
Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga