Parmalindad hoki med kronärtskockskräm

2
1
Parmalindad hoki med kronärtskockskräm

Hokifilé med färsk basilika som inlindas i parmaskinka innan tillagning blir en njutning för gommen vid servering tillsammans med en kräm på kronärtskockor och vitlök. Ditt nya recept är Parmalindad hoki med kronärtskockskräm, varsågod!

Parmalindad hoki med kronärtskockskräm

Ingredienser

4 portioner
400 g djupfryst hokifilé
1/2 kruka basilika
1 tsk salt
1 krm peppar
8 stora skivor parmaskinka
1 msk olja

Kräm

1 burk kronärtskockshjärtan (à 400 g)
1 vitlöksklyfta
1 msk pressad saft av citron
1/2 dl olivolja
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1/2 kruka basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Susanna

2004-08-26

Gott och nyttigt, men jag avstod från att använda olivolja i kronärtskockskrämen för att minska på fettet vilket gick bra ändå.