Linda lufttorkad skinka runt fläskfilé och skär i lite större bitar, som en tournedos. Det blir en maffig köttbit att servera på nyårsfesten eller helgens middagsbjudning. Till det blir det blandad svamp smaksatt med päronkonjak och en lättsyrad sallad.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2014
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Välj laktosfria produkter av matfett och grädde.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfritt matfett. Byt grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Frida
2018-12-31Undrar oxå över blomkål och fänkål...vad ska man göra med den?
Redaktionen ICAse
2019-01-02Hej Frida! Ber om ursäkt att det hade missats i receptet. Men nu uppdaterat. Hälsningar Michelle
Rolf
2018-12-30Blomkål finns som ingrediens men nämns inte alls i efterföljande beskrivning...
Redaktionen ICAse
2019-01-02Hej Rolf! Beklagar detta, men vi hade missat att skriva ut det. Men nu åtgärdat. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2015-01-08Hej Ulrika! Lite sent... men här kommer ett förslag: Till rätten passar ett rött fylligt vin med stor fruktighet och ganska hög syra. Ett vin från södra Rhonedalen, Sydafrika eller Australien som med sitt varma klimat ofta producerar rött vin med stor fruktighet.