Parisare med ägg, senapskräm och kokt potatis

2
0
Parisare med ägg, senapskräm och kokt potatis

Parisare är en klassisk husmansrätt där saftiga högrevsburgare steks och toppas med perfekt stekta ägg. Servera parisaren med nykokt delikatesspotatis, den krämiga senapsdoftande crème fraichen och krispiga sockerärtor. Toppa allt med nyhackad persilja och ät er mätta.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2017

Parisare med ägg, senapskräm och kokt potatis

Ingredienser

2 portioner
450 g
delikatesspotatis (gärna delikatesspotatis)
1/2
förp sockerärtor (à 150 g)
2
burgare (gärna högrevsburgare)
1/2 msk
olja
2
ägg
-
salt
-
peppar
1
ask färsk persilja (à 20 g)
1 dl
crème fraiche tre sorters senap

För alla

Rätten är fri från gluten men innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3168 KJ / 755 kCal
Fett 45 g
Salt 4 g
Kolhydrater 44 g
Protein 42 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept